3P Practitioners i Danmark

Har du lyst til at fordybe dig i De Tre Principper eller ønsker du at tale med en coach eller terapeut, som udelukkende arbejder ud fra forståelsen af De Tre Principper? 3PDK vil gerne gøre det nemt at finde frem til de som arbejder ud fra forståelsen af De Tre Principper i Danmark. Nedenfor har vi derfor samlet en liste over de, som udelukkende arbejder ud fra forståelsen af De Tre Principper.

*

Mette Louise Holland
Virksomhed: INTAKT (psykolog- og coachingpraksis) samt 3P Instituttet (kursus- og undervisningsvirksomhed)
Adresse: 4200 Slagelse
Kontakt: tlf. 23937370 mail: info@intaktsundhed.dk / hej@3pinstituttet.dk
Webside: http://intaktsundhed.dk/   http://3pinstituttet.dk/

Hvilket år begyndte jeg at undervise i ‘De Tre Principper:  Jeg har arbejdet ud fra forståelsen siden maj 2013.

Resume af min træning i ‘De Tre principper’:  Mentored by Mind! + har været på flere træninger med bl.a. Jack Pransky, Linda og George Pransky, Dicken Bettinger, Jan og Chip Chipman m.fl.

Praksistype: Individuelle klienter, Par, Grupper, Erhvervslivet, Seminarer, Webinarer, Telefon-konsultationer, Internet-konsultationer

Særlige interesser: Alle der normalt vil søge en privatpraktiserende psykolog + har stort hjerte for teenagere + mennesker der ønsker at fordybe sig i endnu mere i forståelsen for selv at kunne give den videre

Kort om min praksis: Dels har jeg en privatpraktiserende psykolog- og coachingvirksomhed i Slagelse (+ online), hvor også Jacob Rebien og Grethe Bondo Østergaard arbejder – vi har 1:1 samtaler + kurser live og online. Dels har min mand og jeg 3P Instituttet, hvor vi har en 1-årig practitioner uddannelse (“inddannelse”). Elsker begge dele!
Jeg har desuden skrevet bogen “Dit selvhelbredende Sind – introduktion til din medfødte sundhed”

*

Natasha Swerdloff
Virksomhed: 3P-skolen
Adresse: Udsholt, Nordsjælland
Kontakt: Tlf. 26230101 mail: natasha@3p-skolen.dk
Webside: 3p-skolen.dk

Hvilket år begyndte jeg at undervise i ‘De Tre Principper’: Jeg begyndte at undervise i forståelsen i august 2012

Resume af min træning i ‘De Tre principper’:  Min trænings startede hos Michael Neill i 2012 på en coaching weekend i London. Derfra videre til træning hos Dr. Aaron Turner, Jack Pransky, Elsie Spittle, Drs. Linda og Bill Pettit og Dr. Dicken Bettinger. Sidstnævnte har jeg skrevet bogen: Vejen Hjem sammen med, og den er udgivet på mere end 8 sprog.

Jeg var en del af Michael Neills mentor/coach lærerstab på hans Supercoach Academy i 2017/18 og er Master of Transformative coaching.

Praksistype: Individuelle klienter, Par, Grupper, Erhvervslivet, Seminarer både F2F og virtuelt, Webinarer, Telefon-konsultationer, Online-konsultationer

Særlige interesser: Erhverv, stress, angst, depression, parforhold og mental sundhed.

Kort om min praksis: Jeg har været selvstændig konsulent i erhvervslivet siden 1996 og har derfor 50% af mine klienter, som ønsker hjælp til at blive klogere på karriere, udvikling, kolleger, stress og samarbejde. Jeg er også uddannet psykoterapeut og har resten af mine klienter, som typisk ønsker hjælp til bedre parforhold/relationer, angst, stress, depression og andre hverdagsudfordringer.

Jeg underviser over hele verden, taler på konferencer, har individuelle klienter, teams, og par. Desuden ejer jeg 3P-skolen, hvor jeg uddanner Practitioners og Coaches inden for 3P forståelsen og holder kurser inden for bl.a. grouding og parforhold alt sammen ud fra De Tre Principper.

*

Trine Høhrmann
Virksomhed: Lumen v/ Trine Høhrmann
Adresse: 5700 Svendborg
Kontakt: Tlf. 27 96 96 47 mail: trine@lumeninspire.com
Webside: www.lumeninspire.com

Hvilket år begyndte jeg at undervise i ‘De Tre Principper’: Jeg har arbejdet professionelt med forståelsen siden 2017

Resume af min træning i ‘De Tre principper’: 
1997: Var jeg så heldig at opleve Sydney Banks i St. Paul.

1997: Therapy 1 Course – The Psychology of Mind Training Institute, Lansing, MI med Marsha Madigan og Judy Sedgeman.

1999: Ni måneders internship ved Hawaii Counseling & Education Center hos Christine Heath (inkl. Foundations 1 Course – The Œquanimitas Foundation, Inc.. Course in family therapy – Hawaii Counseling and Education Center. Foundations 1 – Principles of Strength Based Counseling – The Psychology of Mind Foundation, Kailua, HI. Samt træningsdage i løbet af mit internship med bl.a. Dicken Bettinger, Rita Shuford, Christine Heath.)

Derudover har jeg deltaget i flere online kurser og forløb gennem årene som bl.a. Living from Freedom and Love med Natasha Swerdloff og Exploring the Mind, Brain, Body, Behaviour Connection med Dr. Bill Pettit. Samt modtaget supervision fra Natasha Swerdloff og samtaler med Marsha Madigan.

2019: Vejen Hjem Coach uddannelse (Natasha Swerdloff)

2021 og frem: Jeg er supervisor på 3P-Skolens coaching uddannelse under Natasha Swerdloff.

Praksistype: Individuelle klienter, Grupper, Kurser, Webinarer, Telefon og online konsultationer:

Særlige interesser: Pårørende (voksne og børn 9+). Mennesker der oplever deres væren i livet som udfordrende og svært. Og, de mennesker som mærker lyst til at fordybe sig i De Tre Principper.

Kort om min praksis: Jeg har 1:1 coachingsamtaler, gruppeforløb og kursusforløb in-person og online. Derudover samarbejder jeg med Psykiatrien i Svendborg om coachingforløb for voksne pårørende og sidder med i deres Pårørenderåd.

*

Sanne Schroll Lønborg
Virksomhed: sanneschroll.dk
Adresse: 6800 Varde
Kontakt: tlf. 61396516 mail: sanneschroll@gmail.com
Webside: www.sanneschroll.dk

Hvilket år begyndte jeg at undervise i ‘De Tre Principper:  2019

Resume af min træning i ‘De Tre principper’: 
2018-2019 3P Instituttets uddannelse hos Mette Louise Holland og Jacob Rebien.
2019-2020 Vejen Hjem Coach Uddannelse hos Natasha Swerdloff.

2020 og frem: Jeg afholder bogklub om Sydney Banks bøger for practitioner hold hos 3P Instituttet v. Mette Louise Holland og Jacob Rebien.

2021 og frem: Jeg arbejder som mastercoach, supervisor og underviser for 3P-skolens kurser, herunder Coach uddannelsen og practitioner uddannelsen.

Praksistype: Individuelle klienter, grupper og kurser.

Særlige interesser: Børn, unge og voksne, der oplever livet som svært. Mennesker, der ønsker at fordybe deres forståelsen af De Tre Principper.
Jeg er desuden medforfatter til bøgerne LIVET HAR DIG og LIVET HAR DIG ALTID. Og i samarbejde med Natasha Swerdloff har jeg oversat Sydney Banks bog The Missing Link til dansk: Den Glemte Forbindelse samt Sydney Banks bog The Enlightened Gardener til dansk: Den Oplyste Gartner.

Kort om min praksis: Jeg har coachingsamtaler – primært online via zoom eller ved personligt møde. Jeg afholder desuden kurser og gruppeforløb.

I mit arbejde med forståelsen har jeg et stort fokus på vores intuitive visdom, som altid er tilgængelig for os og som guider os igennem livet. Når vi først får øje på denne visdom, er det som at opdage, at man har en superkraft, som altid har været der. Den kærlige følelse, som kommer med visdommen, fylder os og gør livet uendelig smukt – selv midt i alle de op- og nedture, som vi alle oplever gennem livet.

Når jeg arbejder med mennesker enten i en-til-en coaching, grupper, forløb eller kurser er det altid med udgangspunkt i vores medfødte sundhed og forbundenhed. Det skaber et kærligt rum, hvor der er plads til at være og til at se nyt indefra.

*

Mette Lene Kristiansen
Virksomhed: Mette Lene Kristiansen
Adresse: 7442 Engesvang ved Silkeborg
Kontakt: tlf. 28552988 mail: mettelenekristiansen@gmail.com
Webside: Ingen

Hvilket år begyndte jeg at undervise i ‘De Tre Principper:  2019

Resume af min træning i ‘De Tre principper’: 

2018-2019 – 3P Instituttets uddannelse hos Mette Louise Holland og Jacob Rebien.

2020-2021 – Vejen Hjem Practitioner Uddannelse hos Natasha Swerdloff.

Praksistype: Individuelle samtaler, små grupper, kurser.

Særlige interesser: Mennesker der oplever livet svært og som ønsker mere ro og glæde i deres liv. Mennesker der gerne vil fordybe sig i De Tre Principper. Jeg er drevet af at pege i en retning, der giver mere liv og glæde i livet for den enkelte og dermed også i verden. Jeg har selv gået vejen fra stress og depression til glæde og taknemlighed. Derudover er jeg medforfatter til bogen LIVET HAR DIG ALTID. Samt jobmentor/familieven i Røde Kors.

Kort om min praksis: Jeg er uddannet sygeplejerske, psykoterapeut, coach samt mentor i mentalsundhed. Jeg har mere end 20 års erfaring indenfor samtalens kunst. Her er der snakket om alt fra døden, meningen med livet, stress, depression, angst, sorg og livskriser til problemer i relationer mellem mennesker; forældre-børn, en partner, ven eller kollega – til livet når det går godt, kærligheden, glæden og hvordan det egentlig hænger sammen det kære liv. Samtalerne kan foregå indenfor i en varm stue, ude i den skønne natur, online, over telefon eller face to face.

*

Jane Ellegaard
Virksomhed:
Psykoterapi v/Jane Ellegaard
Adresse: Brunhøjvej 8, 1. th. 8680 Ry
Kontakt: Tlf. 26364761, mail: jane.ellegaard@hotmail.com
Webside URL: https://www.jane-ellegaard.dk/

Hvilket år begyndte jeg at undervise i ‘De Tre Principper’:  Jeg har kendt til De Tre Principper og arbejdet ud fra forståelsen siden 2019.

Resume af min træning i ‘De Tre principper’:   Afsluttede ”Vejen Hjem” uddannelse i 2021, som er en dansk practitioner uddannelse med fokus på at dele De Tre Principper hos Natasha Swerdloff. Der ud over har jeg deltaget i rigtig mange on-line forløb bl.a. hos Anne Stærk og Belinda Donkin samt hos Bill Pettit – Exploring the Mind, Brain, Body, Behaviour Connection samt modtaget coaching samtaler fra Natasha Swerdloff.

Resume af min træning i ‘De Tre Principper’: I min egen klinik som psykoterapeut med klienter. Der ud over holder jeg foredrag omkring spiseforstyrrelser og selvskade, hvor jeg taler ud fra forståelsen om De Tre Principper.

Praksistype: Individuelle klienter, Par, Grupper, Foredrag, Telefon-konsultationer, Internetkonsultationer over Teams og Skype.

Særlige interesser: Jeg har stor erfaring og særlig interesse indenfor spiseforstyrrelser og selvskade. Angst. Depression. Lavt selvværd. Sorg/krise. Bekymring/tankemylder. Parforhold. Unge i mistrivsel.

Kort om min praksis: I mit arbejde som psykoterapeut forsøger jeg at hjælpe klienten til at leve fuldt ud ved at blive bevidst om, hvor ens følelser kommer fra og hvordan vi fra det ene øjeblik til det næste skaber vores egen virkelighed ud fra vores tanker. Der ligger en meget stor kraft i at opdage, at vi ikke er ofre for vores omstændigheder eller andre mennesker. Denne opdagelse betyder, at vi (gen-)opdager vores sande natur og at der til alle tider er hjælp at hente i vores egen indre visdom. Dette er, hvad jeg forsøger at hjælpe mine klienter med, når de henvender sig til mig.

*

Rosa Moth-Lund
Virksomhed: 3P Nuuk
Adresse: 3900 Nuuk
Kontakt: tlf. +299558981 mail: 3pnuuk@gmail.com
Webside: www.3pnuuk.com

Hvilket år begyndte jeg at undervise i ‘De Tre Principper’: Jeg har delt min viden om De 3 Principper siden jeg i 2019 oplevede store ændringer i mit eget liv- jeg kunne simpelthen ikke lade være med at fortælle om det til andre interesserede. Resume af min træning i ‘De Tre principper’: Jeg blev færdig med 3P Instituttets 1-årige uddannelse som 3P Practitioner, underviser i medfødt mental sundhed, i marts 2020.

Praksistype: Åbent hus, Individuelle samtaler, Sorggrupper for børn og voksne, foredrag.

Særlige interesser: Alle typer for samtaler med voksne. Sorggrupper for børn og voksne.

Kort om min praksis: Uanset hvilken praksistype der vælges, er det min fineste opgave at pege i retningen af De 3 Principper og den sundhed jeg kan se og høre hos dem jeg taler sammen med. Jeg afholder ’Åbent hus’ så interesserede kan komme og høre mere om 3P og personlige ’forandringsrejser’, derudover afholder jeg individuelle samtaler med voksne, sorggrupper for børn og voksne samt foredrag for virksomheder. Børn i sorg har en stor plads i mit hjerte, derfor er det gratis for børn at deltage i sorggruppen.

*

Stinne Bay
Virksomhed: MentalSundhed.nu 
Adresse: 7600 Struer
Kontakt: tlf. 22973200 mail: JaTak@mentalsundhed.nu
Webside: https://www.mentalsundhed.nu

Hvilket år begyndte jeg at undervise i ‘De Tre Principper’: Straks efter jeg stødte
på De tre Principper i foråret 2019 – kunne slet ikke lade være.

Resume af min træning i ‘De Tre principper’:
Nov. 2021 -Maj 2022: Certificeret 3P coachuddannelse hos 3p-Skolen v/ Natasha
Swerdloff, herunder minimum 40 øve-sessioner med klienter
Sep. 2021 – Nov. 2021: Rolig Nu, 8 ugers online forløb, 3P-instituttet v/ Mette Louise
Holland og Jacob Rebien
Nov. 2020 – April 2021: Vejen Hjem, 3P practitioner, The Principles Institute v/ Natasha
Swerdloff
Derudover 2 x 12 ugers online forløb med Natasha Swerdloff i 2021 samt 5 ugers online
forløb med Trine Høhrmann i 2022

Praksistype: 1:1 coachingsamtaler, online, fysisk eller pr. telefon, undervisning af små
hold online via Zoom

Særlige interesser: At udbrede kendskabet til De tre Principper i håb om at være med
til, at højne trivsel og livsglæde. Jeg har et specielt blødt punkt for de unge og egen
erfaring med lidelser som stress, angst, depression, lavt selvværd, ADD/ADHD og
udbrændthed.

Kort om min praksis: Mit udgangspunkt er altid, at møde klienter med nærvær og
åbenhed og jeg vil gøre mit bedste for at guide klienter på vejen til et lettere liv. Det er
mit livsformål.
At kunne bruge min egen livserfaring i arbejdet som coach/mentor/underviser giver så
god mening.

*

Dorthe Myndal Fogtmann
Virksomhed: Myndal Fogtmann
Adresse: Huginsvej 5, 3300 Frederiksværk
Kontakt: tlf. 21312891 mail: dorthe@myndalfogtmann.dk
Webside: www.myndalfogtmann.dk

Hvilket år begyndte jeg at undervise i De Tre Principper:  2016

Resume af min træning i De Tre principper: 
Jeg deltog i min første træning med Michael Neill i 2013 og har i løbet af årene deltaget i
et halvt års uddannelse hos Ami Chen Mills-Naim, et halvt års mentorship hos Jack
Pransky og er blevet uddannet til at undervise i Bouncing Back in Peace/Three Principles
Building Resilience in Youth Program. Derudover har jeg været så heldig at deltage i
flerdagstræninger med Mads Qwist, Dicken Bettinger, Jack Pransky, Linda Pettit, Elsie
Spittle, Bill & Linda Pettit, Jen & Dave Elleray, Rudiger Kennard, Gabriela Maldonado-
Montano.

Praksistype: Business coaching, træninger for virksomheder (sammen med Lars
Fogtmann), retreats, individuelle samtaler med børn, unge og voksne samt oplæg for
andre facilitatorers 3P-grupper

Særlige interesser:
Business: Ledere, der ønsker at lede både dem selv og andre fra et sted af ro og
livskraft. Ejerledere, der ønsker at arbejde med større lethed og effektivitet og opnå bedre
work/life-balance. Teams, der ønsker bedre samarbejde og performance.
Private: Jeg elsker at være med på rejsen hos dem, der ønsker at dykke dybere ned i
principperne og støtte dem, der gerne selv vil facilitere/coache. Derudover har børn og
unge en særlig plads i mit hjerte, ligeså har pårørende til misbrug og livstruende sygdom.

Kort om min praksis: Min praksis er en god blanding af danske og internationale klienter
og samtalerne spænder bredt fra børn med angste tanker over voksne, der ønsker at
opleve livet med mere ro og lethed, og 3P’ere, der blot ønsker et ’check-in’ i dybden, til
ledere fra erhvervslivet. Men samtalen er jo i bund og grund den samme og jeg elsker det
privilegium, det er, at få lov til at være med på rejsen, når vi går på opdagelse i, hvem og
hvad vi og livskraften er.

*

Sanne Raunkjær Siglev
Virksomhed: Sanne Siglev
Adresse: 3390 Hundested
Kontakt: tlf. 2614 9959 mail: sannesiglev@gmail.com
Webside: https://www.facebook.com/sannesiglev/

Hvilket år begyndte jeg at undervise i ‘De Tre Principper’: Jeg har undervist og arbejdet med klienter siden 2021.

Resume af min træning i ‘De Tre principper’:

2018: Pro train med George og Linda Pransky og Barb Patterson

2019: Vejen hjem – practioner-uddannelse på 3P-skolen v/Natasha Swerdloff

2021-2022: Coachinguddannelse på 3P-skolen v/Natasha Swerdloff

2021 -> Apprentice hos 3PGC med adgang til livecoachinger, sparringssessioner med erfarne 3P-coaches og diverse videoressourcer.

Derudover har jeg deltaget i flere onlineforløb hos Natasha Swerdloff med forskellige internationale gæsteundervisere.

På 3P-skolens ”Coaching-café” v/Natasha Swerdloff modtager jeg månedlige sparringer og får mulighed for at fordybe min grounding ved oplæg fra diverse erfarne coaches fra USA og England.

Praksistype: Individuelle klienter, Grupper, Erhvervslivet.

Særlige interesser: Børn og unge mennesker, angst,tress, depression, erhvervslivet

Kort om min praksis: 1-1-samtaler primært via Zoom, men der kan også laves aftaler om fysiske samtaler på min bopæl eller som walk-and-talk i den smukke by, hvor jeg bor. Derudover afholder jeg workshops og forløb i offentlige og private virksomheder.

*

Jeanette Pagh Emanuelsen
Virksomhed: JeanettesRUM
Adresse: Schubertsvej 26, 9200 Aalborg SV
Kontakt: tlf. 20330075 mail: jeanette.pagh@gmail.com
Webside: Jeanettes RUM | Aalborg | Facebook

Hvilket år begyndte jeg at undervise i ‘De Tre Principper:  2021

Resume af min træning i ‘De Tre principper’: 3P Practitioner ved 3P instituttet 2020-2021

Praksistype: ”en til en” samtaler, workshops, grupper, foredrag

Særlige interesser: Unge i mistrivsel, lavt selvværd, stress, arbejdsforhold, relationer.

Kort om min praksis: Både med min viden fra min practitioner uddannelse, og min livserfaring, peger jeg på hvordan livet opleves indefra og ud, og hvordan vi kan have tillid til livet. Livet vil os det godt. Mavefornemmelse/ livskraft og tankernes rolle i de livsvilkår vi har, og de oplevelser vi møder.

*

Lars Myndal Fogtmann
Virksomhed: Myndal Fogtmann ApS
Adresse: Sankt Peders Stræde 28C, 4, 1453 København K
Kontakt: tlf. 6155 6855 mail: lars@myndalfogtmann.dk
Webside: www.myndalfogtmann.com

Hvilket år begyndte jeg at undervise i ‘De Tre Principper’:  Jeg begyndte at arbejde
og undervise i de 3 principper i 2013.

Resume af min træning i De Tre principper:  Jeg har været på flere træninger med
blandt andet: George & Linda Pransky, Elsie Spittle, Jack Pransky, Mara Gleason Olson,
Barb Patterson, Michael Niell, Mads Qwist, Aron Turner. Uddannelser: Innate wellbeing
Facilitator med Kieth Blevens og Rudi Kennard. The Power of Principles in Business med
Ken Maning og Robin Charbot

Praksistype: Business, kurser, foredrag, businesscoaching

Særlige interesser: At arbejde med ledere og organisationer, så deres fundament for
bedre trivsel, samarbejde og ledelse kommer bedre i spil. Jeg er desuden medforfatter til
bøgerne LIVET HAR DIG.

Kort om min praksis: Jeg er så heldig, at jeg arbejder sammen med min hustru Dorthe
Myndal Fogtmann. Mit bidrag er at formidle principper til organisationer og ledere i
Norden. Derudover holder vi en række forskellige kurser og tema aftner, hvor vi inviterer
forskellige 3P’ere til at holde oplæg. Vi ønsker at skabe samlingssted, hvor vi kan mødes
tale om de 3 principper i forskellige vinkler.

*

Asta Holst Nissen
Virksomhed: Mental Health Revolution
Adresse: 4200 Slagelse
Kontakt: tlf. 41220522 mail: asta@MHRevolution.dk
Webside: www.mentalhealthrevolution.dk

Hvilket år begyndte jeg at undervise i De Tre Principper: 2018

Resume af min træning i De Tre principper: 
-Practitioneruddannelse hos 3P Instituttet ved Mette Louise Holland og Jacob Rebien,
2018/2019.
-Three Principles Conference i London, 2019
-Online mentorkursus med Barbara Patterson, 2019
-3P i arbejdslivet, grounding og practitioner-støttende årelangt kursus med Lotte Lykkegaard Laursen og Jacob Rebien, 3P Instituttet, 2020
-Online mentorkursus med Jack Pransky, 2021-2022
-Weekendkursus med Bill Pettit, Linda Pettit og Natasha Swerdloff, 2022
-5 og 2 dages 3P uddannelse og workshops på 3P højskoleophold “Livskraft” i 2022 og i
2023
-Practitioneruddannelsens overbygning ved 3P Instituttet ved Mette Louise Holland og Jacob Rebien,
2022/2023.

Praksistype:  En-en samtaler, gruppeforløb og samarbejdsmøder for unge mellem 14-30
år. Herudover enkeltklienter 1-1 (også online).

Særlige interesser: Unge 14-30 år og enkeltklienter fra 12 år og op.

Kort om min praksis: Mental Health Revolution – we are evidence er en anden
aktør/samarbejdspartner for kommuner/region/private organisationer. Vi ønsker at hjælpe
vores samarbejdspartnere med at støtte deres unge tilbage i trivsel og opdagelsen af
deres indre, mentale sundhed.

*

Kirsten Svane Riis
Virksomhed: Coach Aalborg
Adresse: 9210 Aalborg SØ
Kontakt: tlf. 20611131 mail: kontakt@coach-aalborg.dk
Webside: www.coach-aalborg.dk

Hvilket år begyndte jeg at undervise i De Tre Principper:  Jeg startede på 3p
Practitioner uddannelsen hos Intakt i Slagelse i 2019 og begyndte samme år at have
samtale med mennesker, der bare ønskede at få det bedre.

Resume af min træning i De Tre Principper: 
Weekend kursus med Linda og Bill Pettit i København i maj 2019
3p Practitioner uddannelsen 2019/2020 hos Intakt Sundhed i Slagelse
Fagligt 3p netværk – forandring i fællesskab, kursusforløb med Jacob Rebien og Lotte
Lykkegaard i 2020
Deep listening online-forløb v Jack Pransky i 2021/22
Overbygningsuddannelsen på Practitioner hos Intakt Sundhed i Slagelse 2022/23

Praksistype: Samtaler en-til-en, både fysisk og online, par, gruppeforløb for pårørende til
psykisk syge gennem foreningen Bedre Psykiatri, undervisning i mental sundhed på hold
på Sindskolerne i Aalborg.

Særlige interesser: Mit hjerte ligger hos teenagere og unge, der ikke trives og mangler
glæden i livet. Men jeg finder stor glæde generelt i at tale med alle mennesker, der bare
gerne vil have det bedre.

Kort om min praksis: Jeg har stor respekt for den oplevelse af livet, som mennesker ser
lige nu og her, og jeg elsker at bringe mennesker tilbage til deres mentale sundhed og
trivsel.

*

Mia Korsholm
Virksomhed: Mia Korsholm – 3P coach
Adresse: Nordre Strandvej 97, 8240 Risskov
Kontakt: tlf: 51606205 mail: mia@miakorsholm.dk
Webside: www.miakorsholm.dk

Hvilket år begyndte jeg at undervise i De Tre Principper: 2022

Resume af min træning i ‘De Tre Principper: 

  • Practitioneruddannelse hos 3P Instituttet, 2022/2023.
  • Rolig Nu – online forløb ved 3P Instituttet 2022.
  • Practitioneruddannelsens overbygning ved 3P Instituttet, 2023/2024.

Jeg har desuden lavet podcasten ’Mit Liv Som 3P’er’, som er en podcast med
forandringsfortællinger fra mennesker, der har mødt forståelsen De Tre Principper.

Praksistype: 
Jeg har 1:1 samtaler, samt samtaler med børn-unge og par. Jeg afholder kurser i De Tre
Principper, herunder kurset ’Noget om tanker- på opdagelsesrejse i De Tre Principper’. Jeg
har både klienter fysisk og online.
Udover arbejdet i min klinik, er jeg ude i virksomheder og arbejde med mental sundhed,
trivsel og samarbejde.

Særlige interesser: Mennesker der oplever, at livet bøvler på den ene eller den anden
måde. Mennesker der længes efter ro, glæde og mere trivsel. Jeg har stor erfaring med at
arbejde med relationer – dem til de andre og den til os selv, stress/angst,
bekymringer/tankemylder og selvværd/selvopfattelse.
Derudover oplever jeg det enormt givende, at gå på opdagelse i De Tre Principper
sammen med andre nysgerrige.

Kort om min praksis: Jeg er som menneske nysgerrig. Jeg har en baggrund som
sygeplejerske og mange års erfaring som coach og mentor. Jeg har arbejdet med mange
forskellige mennesker på mange forskellige tidspunkter i deres liv. Jeg har selv været
igennem mange store op- og nedture i mit liv og jeg ved hvad det vil sige når livet
strammer. Jeg ved også, at vi alle sammen altid er okay, inde bag tankerne om at vi ikke
er. Det elsker jeg, at pege på, i de mennesker der ønsker at være i samtalen med mig.

*

Anne Gladbo Platz
Virksomhed: Indefra.nu
Adresse: Gyldenholm Alle 23, 2820 Gentofte
Kontakt: tlf: 26332607 mail: anne@indefra.nu
Webside: indefra.nu

Hvilket år begyndte jeg at undervise i De Tre Principper: 2021

Resume af min træning i ‘De Tre Principper: 

  • Mental Health Coach / 3P Mentor ved 3P Instituttet, 2022-2023
  • 3P Practitioner ved 3P Instituttet, 2021-2022
  • Certificeret 3P Coach ved 3P skolen, 2021-2022
  • Certificeret Impacting Leaders ved Michael Neill, september 2021
  • Jeg deltager løbende i internationale konferencer og kurser
  • Jeg modtager løbende supervision og coaching af verdens førende 3P mentorer

Jeg har desuden lavet podcasten ’Mit Liv Som 3P’er’, som er en podcast med
forandringsfortællinger fra mennesker, der har mødt forståelsen De Tre Principper.

Praksistype: 1:1 samtaler for private og erhverv i egen praksis i Gentofte og online. Kurser for private kan ses på min hjemmeside. Kurser for offentlige og private virksomheder om effektivitet, stressforebyggelse og konflikthåndtering. Udover det holder jeg jævnligt foredrag og workshops.

Særlige interesser: Mit hjerte banker for alle mennesker der har et ønske om ægte forandring. Mange af mine klienter er menneske midt i livet, der føler at der mangler noget, at de altid har travlt og at livet føles tungt. Det er mennesker der drages mod større lethed, mere mening, mere sjov og større tillid til livet. Derudover har jeg et særdeles stort og bankende hjerte for unge og forældre til børn og unge i mistrivsel.

Kort om min praksis: Jeg er uddannet kvantefysiker og har arbejdet mange år i den finansielle sektor med at kode algoritmer og senere som leder i medico industrien. Siden 2021 har jeg arbejdet fuld tid med 3P.

Jeg har altid søgt efter meningen med livet og føler helt ærligt at jeg har fundet den. I min praksis peger jeg mennesker tilbage til dem selv, peger på enkeltheden i designet og derigennem finder vi hjem. At se mennesker vågne op til hvor fantastiske de er og altid har været er det største privilegie for mig coach og menneske.

*    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *

Vil du gerne optages på 3PDK’s practitioner-liste?

Så læs med her:

Formålet med 3PDK.org er at formidle viden om ‘De tre principper’ i en non-profit-ramme.

Listen over practitioners i Danmark skal give alle dem, der gerne vil dybere ind i forståelsen af principperne mulighed for at finde frem til en person, som har færdighederne til at hjælpe med det.

Hvis du ønsker at blive optaget på listen på 3PDK.org, så bedes du først læse – og være enig i nedenstående:

Når vi har modtaget din ansøgning, vil du blive ringet op af en fra bestyrelsen, som vil lave et 30 minutters interview for at forventningsafstemme, hvad det betyder at være 3PDK-practitioner.

Som 3PDK-practitioner skal du være enig i følgende:
Jeg underviser udelukkende i ‘De tre principper’ i min praksis, og jeg arbejder hen mod at forbedre mine klienters mentale velbefindende ved at pege dem i retning af ‘De tre Principper,’som Sydney Banks beskrev.

Jeg har arbejdet med ‘De tre principper’ i mindst 2 år, og jeg refererer til Sydney Banks som den primære ressource i forhold til mit arbejde. Jeg anbefaler også mine klienter at læse hans bøger og se hans videoer.

Jeg er villig til at støtte foreningens arbejde både gennem den årlige medlemsstøtte og ved at give min tid til at hjælpe i forbindelse med konferencer, kurser eller andre aktiviteter, som foreningen måtte sætte i værk.

Hvis du er enig i det ovenstående, så vil vi meget gerne høre fra dig, og vi ønsker derfor også at få lidt flere oplysninger om dig.

Derfor vil vi bede dig om at udfylde ansøgnings-skemaet og sende det til os på info@3pdk.org