3PDK er en dansk non-profit organisation, der har til formål at udbrede forståelsen af de tre principper i Danmark. 3PDK er registreret som forening og har CVR nr. 40878599.

Mission

Vores mission er at udbrede kendskabet til de tre principper i Danmark – på dansk. Vi ønsker at øge antallet af mennesker, der underviser, deler og lærer principperne – og at understøtte og facilitere professionelt samarbejde på dette felt. Sagt på en anden måde: Sitet er for dem, der vil lære. Dem, der vil lære andre. Og for dem, der vil bruge forståelsen af de tre principper i deres organisationer.

Baggrund

I vores formidling af forståelsen af de tre principper er vi inspireret af Sydney Banks. For fyrre år siden opdagede og introducerede han de tre principper: Tanker, bevidsthed og universel intelligens som en forståelse af, hvordan den menneskelige oplevelse bliver skabt.

Principperne har hjulpet mennesker verden over med at (gen)opdage deres egen mentale sundhed og velvære – og opnå deres fulde potentiale. Principperne har dyb indflydelse på alle aspekter af livet: Uddannelse, business, lederskab, misbrug, PTSD, recovery, sports-performance, socialt arbejde og ægteskabs- og familierådgivning.

Formålet med 3PDK.org er at formidle viden om principperne i en non-profit ramme. Alt indhold på sitet er derfor ikke-kommercielt, og det er ikke tilladt for skribenter og andre bidragsydere på sitet at promovere deres forretning/brand og andre kommercielle aktiviteter her.

3PDK udspringer af 3PGC – Three Principles Global Community.