Frivillige 3P mentorer

Er du medlem af 3PDK foreningen, og har du et spørgsmål, noget du undrer dig over, eller noget du går og tumler med, så kan du nu henvende dig til en af 3PDKs frivillige mentorer.

Vi er mange frivillige mentorer, som alle gerne vil være med til at skabe en større forståelse for De Tre Principper. Vi kan svare på spørgsmål om noget du undrer dig over ved De Tre Principper, eller hvis der er et eller andet i dit liv, som du bare ikke kan se i et 3P perspektiv, så kan vi snakke med dig om det.

OBS Vores tilbud er IKKE et tilbud om coaching- eller terapiforløb – hvis du har brug for det, så kontakt endelig en af de mange coaches, psykologer og terapeuter, der er her i foreningen (hvilket inkluderer nogen af mentorerne).

Du skriver selv direkte til den mentor, du gerne vil tale med og aftaler nærmere. Hvis du har et spørgsmål, kan det være, at mentoren svarer dig direkte på mail eller også kan I aftale et tidspunkt, hvor I kan snakke sammen over telefonen eller Zoom.

Husk at mentorerne er frivillige. Vi gør vores bedste, men vi har begrænset tid. Hvis én mentor får mange henvendelser, kan mentoren sende nogen videre til en af de andre på listen. Det, I taler med mentoren om, kommer selvfølgelig ikke videre.

Tilbuddet er KUN til medlemmer af 3PDKs forening. Men du er selvfølgelig altid velkommen til at melde dig ind i 3PDKs forening – det kan du gøre lige her: https://www.3pdk.org/?page_id=269

Hvem er mentorerne: