OM 3PDK-webinarer:

3PDK er vært for en række samtaler om forståelsen af De Tre Principper. Det sker i form af webinarer, som er for alle, der har interesse i at høre om eller fordybe deres forståelse af de tre principper.

I vores ‘3P-webinarer’ kan du høre en række danske stemmers inspirerende bud på, hvad forståelsen kan bruges til.

Vi holder løbende webinarer – de bliver annonceret her på 3PDK.org – og under begivenheder i vores Facebook gruppe – De Tre Principper Danmark (det er gratis at tilmelde sig gruppen).

Hvis du har et forslag til emne, må du gerne skrive det til info@3pdk.org.

Kommende webinarer:

Torsdag 18. marts: 3P i Grønland med Ivalo Arnfjord og Arnajarak Lyberth

Onsdag d. 24. marts: 3P og Smerter med Natasha Swerdloff

Torsdag d. 25. marts Enestående Øjeblik med Judith Sedgeman (foregår på engelsk)

torsdag d. 22. april: Enestående øjeblik med Dicken Bettinger (foregår på engelsk)

Onsdag d. 28. april: 3P og Arbejdspladsen med Line Degner og Nynne Bernstorff

Torsdag d. 6. maj: A Spiritual Life med Michael Neill (foregår på engelsk)

Onsdag d. 26. maj: 3P og Kreativitet med Henrik Andersen og Lotte Lykkegaard Laursen

Torsdag d. 3. juni: Beyond Recovery med Jacqueline Hollws og Derrick Mason (foregår på engelsk)

Torsdag d. 10. juni: Forskellen på princippet Tanke og det at tænke med Natasha Swerdloff og Line Degner.

 

Tidligere 3PDK-webinarer:

Alle tidligere webinarer kan findes på 3PDKs YouTube kanal, som du finder lige her  – husk at abonnere på kanalen

Du kan også se et lille udvalg af webinarer herunder:

De tre principper i organisationer – i webinaret fortæller Mads Qwist om sine indsigter og erfaringer med at arbejde med de tre principper i store organisationer:

3P-snak på Grønlandsk – faciliteret af Mette Louise Holland – der kommet et webinar på dansk i efteråret 2018

 ‘Introduktion til de tre principper’ v. Lars Fogtmann

‘Introduktion til de tre principper’ v. Natasha Swerdloff – faciliteret af Lars Myndal Fogtmann.

 

 ‘Indre sundhed, stress og en ny forståelse’ v. Jacob Rebien.

Med webinaret zoomer vi ind på stress og på, om der er hjælp at hente i forståelsen omkring de tre principper. Og i det hele taget: Er der noget, vi har overset i forhold til stress?

Stress er blevet en folkelidelse, der dukker op i alverdens sammenhænge, som de fleste på den ene eller anden måde har været eller vil komme i berøring med. Det er en voldsomt ubehagelig og livsdrænende oplevelse at gå ned med stress, og det koster enorme menneskelige og økonomiske ressourcer i vores samfund. En masse gode kræfter og initiativer er sat ind på at afhjælpe problemet, og alligevel er der endnu ikke tegn på, at stress er på tilbagetog – tværtimod.

På den ene side kan det virke håbløst, som et symptom på et samfund, en dagligdag og arbejdskultur i ubalance. På den anden side er der mennesker, der synes at være helt immune eller som faktisk kommer gennem stress uden mén, og som finder tilbage til et liv med overskud og glæde. Er der noget, vi har overset?

Sammen med Jacob Rebien tager vi et nærmere blik på stress, og ser på om der kan være hjælp at hente i forståelsen omkring de 3 principper.

Chris Nunan faciliterer samtalen med Jacob Rebien, som er trivselscoach og mentor i de tre principper.

‘Rejsen Hjem’ v. Natasha Swerdloff

I webinaret tager Natasha Swerdloff os med på en inspirerende rejse ind i den forståelse, der begyndte, da Sydney Banks opdagede de tre universelle principper, som ligger bag skabelsen af al menneskelig oplevelse. Sydney Banks havde et dybt og universelt budskab om håb, og Natasha peger hen til den forståelse, der leder hver enkelt af os hjem til vores naturlige indre fred, kærlighed og visdom. Webinaret kan hjælpe dig til at få øje på din medfødte mentale sundhed uanset tidligere erfaringer og fejl, nuværende udfordringer og fremtidig usikkerhed.

Natasha Swerdloff, er medforfatter til bogen: ‘Coming Home’ med Dr. Dicken Bettinger. Og Natasha har studeret og undervist i de tre principper de sidste 5 år over hele verden. Og så er hun også ejer af The Principles Institute. Chris Nunan facliterer samtalen med Natasha Swerdloff.

‘Dit selvhelbredende sind’ v. Mette Louise Holland

Se eller gense dette veloplagte 3PDK-webinar med Mette Louise Holland.
Under overskriften ‘Dit selvhelbredende sind’ åbner hun for skattekisten af indsigter og livsbekræftende anekdoter fra sit private og sit professionelle liv med forståelsen. Og så fortæller hun om sit inspirerende arbejde med at skrive bogen ‘Dit selvhelbredende sind.’

Mette Louise driver psykologhuset Intakt, er den første danske psykolog som praktiserer forståelsen om de tre principper. Hun er forfatter til bogen ‘Dit selvhelbredende sind,’ og så har hun sammen med Jacob Rebien også skabt den første 3P-uddannelse i Danmark.
Chris Nunan faciliterer samtalen med Mette Louise.