3PDK er vært for en række samtaler om forståelsen af De Tre Principper. Det sker i form af webinarer, som er for alle, der har interesse i at høre om eller fordybe deres forståelse af De Tre Principper.

I vores webinarer kan du høre en række danske stemmers inspirerende bud på, hvad forståelsen kan bruges til. Med jævne mellemrum har vi også fornøjelsen af at byde velkommen til en af de internationale talere inden for forståelsen af De Tre Principper og disse webinarer foregår naturligvis på engelsk. 

Vi holder hver måned webinarer om mange forskellige emner og de bliver løbende annonceret under begivenheder i vores Facebook gruppe: 3P DK – De Tre Principper, Danmark (det er gratis at tilmelde sig gruppen).

Du kan se alle tidligere webinarer på 3PDKs YouTube kanal, som du finder lige her  – husk at abonnere på kanalen, så får du besked, når der er nye webinarer på kanalen.

Hvis du har et forslag til et emne til et kommende webinar, så er du velkommen til at skrive til info@3pdk.org – så vil vi forsøge at lave et webinar om netop det emne.