3P Practitioners i Danmark

Har du lyst til at fordybe dig i De Tre Principper eller ønsker du at tale med en coach eller terapeut, som udelukkende arbejder ud fra forståelsen af DE Tre Principper? 3PDK vil gerne gøre det nemt at finde frem til de som arbejder ud fra forståelsen af De Tre Principper i Danmark. Nedenfor har vi derfor samlet en liste over de, som udelukkende arbejder ud fra forståelsen af De Tre Principper. Listen er alfabetisk efter fornavn:

*

Mette Louise Holland
Virksomhed: INTAKT (psykolog- og coachingpraksis) samt 3P Instituttet (kursus- og undervisningsvirksomhed)
Adresse: 4200 Slagelse
Kontakt: tlf. 23937370 mail: info@intaktsundhed.dk / hej@3pinstituttet.dk
Webside: http://intaktsundhed.dk/   http://3pinstituttet.dk/

Hvilket år begyndte jeg at undervise i ‘De Tre Principper:  Jeg har arbejdet ud fra forståelsen siden maj 2013.

Resume af min træning i ‘De Tre principper’:  Mentored by Mind! + har været på flere træninger med bl.a. Jack Pransky, Linda og George Pransky, Dicken Bettinger, Jan og Chip Chipman m.fl.

Praksistype: Individuelle klienter, Par, Grupper, Erhvervslivet, Seminarer, Webinarer, Telefon-konsultationer, Internet-konsultationer

Særlige interesser: Alle der normalt vil søge en privatpraktiserende psykolog + har stort hjerte for teenagere + mennesker der ønsker at fordybe sig i endnu mere i forståelsen for selv at kunne give den videre

Kort om min praksis: Dels har jeg en privatpraktiserende psykolog- og coachingvirksomhed i Slagelse (+ online), hvor også Jacob Rebien og Grethe Bondo Østergaard arbejder – vi har 1:1 samtaler + kurser live og online. Dels har min mand og jeg 3P Instituttet, hvor vi har en 1-årig practitioner uddannelse (“inddannelse”). Elsker begge dele!
Jeg har desuden skrevet bogen “Dit selvhelbredende Sind – introduktion til din medfødte sundhed”

*

Natasha Swerdloff
Virksomhed: The Principles Institute
Adresse: Nordsjælland
Kontakt: Tlf. 26230101 mail: nswerdloff@gmail.com
Webside: 3p-skolen.dk

Hvilket år begyndte jeg at undervise i ‘De Tre Principper’: Jeg begyndte at undervise i forståelsen i august 2012

Resume af min træning i ‘De Tre principper’:  Min trænings startede hos Michael Neill i 2012 på en coaching weekend i London. Derfra videre til træning hos Dr. Aaron Turner, Jack Pransky, Elsie Spittle, Dr. Linda og Dr. Bill Pettit og Dr. Dicken Bettinger. Sidst nævnte har jeg skrevet bogen: Vejen Hjem sammen med, og den er udgivet på mere end 8 sprog.

Jeg var en del af Michael Neills mentor/coach lærestab på hans Supercoach academy i 2017/18 og er Master of Transformative coaching.

Praksistype: Individuelle klienter, Par, Grupper, Erhvervslivet, Seminarer både F2F og virtuelt, Webinarer, Telefon-konsultationer, Internet-konsultationer

Særlige interesser: Erhverv, stress, angst, depression, parforhold og mental sundhed.

 Kort om min praksis Jeg har været selvstændig konsulent i erhvervslivet siden 1996 og har derfor 50% af mine klienter, som ønsker hjælp til at blive klogere på karriere, udvikling, kolleger, stress og samarbejde. Jeg er også uddannet psykoterapeut og har resten af mine klienter, som typisk ønsker hjælp til bedre parforhold/relationer, angst, stress, depression og andre hverdagsudfordringer.

Jeg underviser over hele verden, taler på konferencer, har individuelle klienter, teams, par og har også en uddannelse, hvor jeg over 7 måneder og 4 moduler underviser med henblik på, at deltagerne selv bliver i stand til at formidle De Tre Principper i samtaler og i formidling til grupper.

*

Trine Høhrmann
Virksomhed: Lumen v/ Trine Høhrmann
Adresse: 5700 Svendborg
Kontakt: Tlf. 27 96 96 47 mail: trine@lumeninspire.com
Webside: www.lumeninspire.com

Hvilket år begyndte jeg at undervise i ‘De Tre Principper’: Jeg har arbejdet professionelt med forståelsen siden 2017

Resume af min træning i ‘De Tre principper’: 
1997: Var jeg så heldig at opleve Sydney Banks i St. Paul.

1997: Therapy 1 Course – The Psychology of Mind Training Institute, Lansing, MI med Marsha Madigan og Judy Sedgeman.

1999: Ni måneders internship ved Hawaii Counseling & Education Center hos Christine Heath (inkl. Foundations 1 Course – The Œquanimitas Foundation, Inc.. Course in family therapy – Hawaii Counseling and Education Center. Foundations 1 – Principles of Strength Based Counseling – The Psychology of Mind Foundation, Kailua, HI. Samt træningsdage i løbet af mit internship med bl.a. Dicken Bettinger, Rita Shuford, Christine Heath.)

Derudover har jeg deltaget i flere online kurser og forløb gennem årene som bl.a. Living from Freedom and Love med Natasha Swerdloff og Exploring the Mind, Brain, Body, Behaviour Connection med Dr. Bill Pettit. Samt modtaget supervision fra Natasha Swerdloff og samtaler med Marsha Madigan.

2019: Vejen Hjem Coach uddannelse (Natasha Swerdloff)

Praksistype: Individuelle klienter, Grupper, Kurser, Webinarer, Telefon og online konsultationer:

Særlige interesser: Pårørende (voksne og børn 9+). Mennesker der oplever deres væren i livet som udfordrende og svært. Og, de mennesker som mærker lyst til at fordybe sig i De Tre Principper.

Kort om min praksis: Jeg har 1:1 coachingsamtaler, gruppeforløb og kursusforløb in-person og online. Derudover samarbejder jeg med Psykiatrien i Svendborg om coachingforløb for voksne pårørende og sidder med i deres Pårørenderåd.

*

Sanne Schroll Lønborg
Virksomhed: sanneschroll.dk
Adresse: 6800 Varde
Kontakt: tlf. 61396516 mail: sanneschroll@gmail.com
Webside: www.sanneschroll.dk

Hvilket år begyndte jeg at undervise i ‘De Tre Principper:  2019

Resume af min træning i ‘De Tre principper’: 
2018-2019 3P Instituttets uddannelse hos Mette Louise Holland og Jacob Rebien.
2019-2020 Vejen Hjem Coach Uddannelse hos Natasha Swerdloff.

Praksistype: Individuelle klienter, grupper og kurser.

Særlige interesser: Børn, unge og voksne, der oplever livet som svært. Mennesker, der ønsker at fordybe deres forståelsen af De Tre Principper.
Jeg er desuden medforfatter til bøgerne LIVET HAR DIG og LIVET HAR DIG ALTID. Og i samarbejde med Natasha Swerdloff har jeg oversat Sydney Banks bog The Missing Link til dansk: Den Glemte Forbindelse.

Kort om min praksis: Jeg har coachingsamtaler – primært online via zoom eller ved personligt møde. Jeg afholder desuden kurser og gruppeforløb.

I mit arbejde med forståelsen har jeg et stort fokus på vores intuitive visdom, som altid er tilgængelig for os og som guider os igennem livet. Når vi først får øje på denne visdom, er det som at opdage, at man har en superkraft, som altid har været der. Den kærlige følelse, som kommer med visdommen, fylder os og gør livet uendelig smukt – selv midt i alle de op- og nedture, som vi alle oplever gennem livet.

Når jeg arbejder med mennesker enten i en-til-en coaching, grupper, forløb eller kurser er det altid med udgangspunkt i vores medfødte sundhed og forbundenhed. Det skaber et kærligt rum, hvor der er plads til at være og til at se nyt indefra.

*

Mette Lene Kristiansen
Virksomhed: Mette Lene Kristiansen
Adresse: 7442 Engesvang ved Silkeborg
Kontakt: tlf. 28552988 mail: mettelenekristiansen@gmail.com
Webside: Ingen

Hvilket år begyndte jeg at undervise i ‘De Tre Principper:  2019

Resume af min træning i ‘De Tre principper’: 

2018-2019 – 3P Instituttets uddannelse hos Mette Louise Holland og Jacob Rebien.

2020-2021 – Vejen Hjem Practitioner Uddannelse hos Natasha Swerdloff.

Praksistype: Individuelle samtaler, små grupper, kurser.

Særlige interesser: Mennesker der oplever livet svært og som ønsker mere ro og glæde i deres liv. Mennesker der gerne vil fordybe sig i De Tre Principper. Jeg er drevet af at pege i en retning, der giver mere liv og glæde i livet for den enkelte og dermed også i verden. Jeg har selv gået vejen fra stress og depression til glæde og taknemlighed. Derudover er jeg medforfatter til bogen LIVET HAR DIG ALTID. Samt jobmentor/familieven i Røde Kors.

Kort om min praksis: Jeg er uddannet sygeplejerske, psykoterapeut, coach samt mentor i mentalsundhed. Jeg har mere end 20 års erfaring indenfor samtalens kunst. Her er der snakket om alt fra døden, meningen med livet, stress, depression, angst, sorg og livskriser til problemer i relationer mellem mennesker; forældre-børn, en partner, ven eller kollega – til livet når det går godt, kærligheden, glæden og hvordan det egentlig hænger sammen det kære liv. Samtalerne kan foregå indenfor i en varm stue, ude i den skønne natur, online, over telefon eller face to face.

*

Jane Ellegaard
Virksomhed:
Psykoterapi v/Jane Ellegaard
Adresse: Brunhøjvej 8, 1. th. 8680 Ry
Kontakt: Tlf. 26364761, mail: jane.ellegaard@hotmail.com
Webside URL: https://www.jane-ellegaard.dk/

Hvilket år begyndte jeg at undervise i ‘De Tre Principper’:  Jeg har kendt til De Tre Principper og arbejdet ud fra forståelsen siden 2019.

Resume af min træning i ‘De Tre principper’:   Afsluttede ”Vejen Hjem” uddannelse i 2021, som er en dansk practitioner uddannelse med fokus på at dele De Tre Principper hos Natasha Swerdloff. Der ud over har jeg deltaget i rigtig mange on-line forløb bl.a. hos Anne Stærk og Belinda Donkin samt hos Bill Pettit – Exploring the Mind, Brain, Body, Behaviour Connection samt modtaget coaching samtaler fra Natasha Swerdloff.

Resume af min træning i ‘De Tre Principper’: I min egen klinik som psykoterapeut med klienter. Der ud over holder jeg foredrag omkring spiseforstyrrelser og selvskade, hvor jeg taler ud fra forståelsen om De Tre Principper.

Praksistype: Individuelle klienter, Par, Grupper, Foredrag, Telefon-konsultationer, Internetkonsultationer over Teams og Skype.

Særlige interesser: Jeg har stor erfaring og særlig interesse indenfor spiseforstyrrelser og selvskade. Angst. Depression. Lavt selvværd. Sorg/krise. Bekymring/tankemylder. Parforhold. Unge i mistrivsel.

Kort om min praksis: I mit arbejde som psykoterapeut forsøger jeg at hjælpe klienten til at leve fuldt ud ved at blive bevidst om, hvor ens følelser kommer fra og hvordan vi fra det ene øjeblik til det næste skaber vores egen virkelighed ud fra vores tanker. Der ligger en meget stor kraft i at opdage, at vi ikke er ofre for vores omstændigheder eller andre mennesker. Denne opdagelse betyder, at vi (gen-)opdager vores sande natur og at der til alle tider er hjælp at hente i vores egen indre visdom. Dette er, hvad jeg forsøger at hjælpe mine klienter med, når de henvender sig til mig.

*

Vil du gerne optages på 3PDK’s practitioner-liste?

Så læs med her:

Formålet med 3PDK.org er at formidle viden om ‘De tre principper’ i en non-profit-ramme.

Listen over practitioners i Danmark skal give alle dem, der gerne vil dybere ind i forståelsen af principperne mulighed for at finde frem til en person, som har færdighederne til at hjælpe med det.

Hvis du ønsker at blive optaget på listen på 3PDK.org, så bedes du først læse – og være enig i nedenstående:

Når vi har modtaget din ansøgning, vil du blive ringet op af en fra bestyrelsen, som vil lave et 30 minutters interview for at forventningsafstemme, hvad det betyder at være 3PDK-practitioner.

Som 3PDK-practitioner skal du være enig i følgende:
Jeg underviser udelukkende i ‘De tre principper’ i min praksis, og jeg arbejder hen mod at forbedre mine klienters mentale velbefindende ved at pege dem i retning af ‘De tre Principper,’som Sydney Banks beskrev.

Jeg har arbejdet med ‘De tre principper’ i mindst 2 år, og jeg refererer til Sydney Banks som den primære ressource i forhold til mit arbejde. Jeg anbefaler også mine klienter at læse hans bøger og se hans videoer.

Jeg er villig til at støtte foreningens arbejde både gennem den årlige medlemsstøtte og ved at give min tid til at hjælpe i forbindelse med konferencer, kurser eller andre aktiviteter, som foreningen måtte sætte i værk.

Hvis du er enig i det ovenstående, så vil vi meget gerne høre fra dig, og vi ønsker derfor også at få lidt flere oplysninger om dig.

Derfor vil vi bede dig om at udfylde ansøgnings-skemaet og sende det til os på info@3pdk.org