For dig der gerne vil lære andre forståelsen af de tre principper. Siden er for dig, som er practitioner – eller som gerne vil være practitioner eller coach ud fra forståelsen af de tre principper.

Her skriver vi om udfordringerne ved og ideerne til formidle forståelsen til andre – som underviser, facilitator, terapeut, psykolog eller coach. Og så skriver vi også om alt det andet, der kan interessere folk, der gerbe vil et spadestik dybere ind i forståelsen.

Danske practitioner uddannelser  
I Slagelse har Mette Louise Holland og Jacob Rebien skabt den første danske practitioner uddannelse – som nu også har et hold i Grønland. Se mere om Mette Louise og Jacobs uddannelse her.
I Udsholt har Natasha Swerdloff skabt Vejen Hjem Uddannelsen, som også er en dansk practitioner uddannelse med fokus på at dele de tre principper. Se mere om Natashas uddannelse her.
Behovet for og efterspørgslen efter danske uddannelser af 3P-mentorer/facilitatorer stiger, da flere og flere får øje på hvor store forandringer der kan skabes med forståelsen af de tre principper.