For dig der gerne vil lære andre forståelsen af de tre principper. Siden er for dig, som er practitioner – eller som gerne vil være practitioner eller coach ud fra forståelsen af de tre principper.

Her skriver vi om udfordringerne ved og ideerne til formidle forståelsen til andre – som underviser, facilitator, terapeut, psykolog eller coach. Og så skriver vi også om alt det andet, der kan interessere folk, der gerbe vil et spadestik dybere ind i forståelsen.

Danske practitioner uddannelser  
I Slagelse har Mette Louise Holland og Jacob Rebien skabt den første danske practitioner uddannelse – som også har haft et hold i Grønland. Se mere om Mette Louise og Jacobs uddannelse her.
I Udsholt har Natasha Swerdloff skabt 3P-skolen, som også tilbyder en dansk practitioner uddannelse samt en 3P coach-uddannelse. Se mere om 3P-skolens uddannelser her.
Behovet for og efterspørgslen efter danske uddannelser af 3P-mentorer/facilitatorer stiger, da flere og flere får øje på hvor store forandringer der kan skabes med forståelsen af de tre principper.